top of page

Flexibele trainingskit voor organisaties in de haven

TRAINING


Op dit moment wordt gewerkt aan een speciale trainingskit, waarmee havenbedrijven vanaf september '23 zélf aan de slag kunnen. Naar aanleiding van de behoefte binnen het bedrijf en op een moment dat goed uitkomt.

Evaluatie

Tijdens een evaluatiebijeenkomst over de containertraining kwamen bedrijven met een extra vraag:


'Hoe kunnen we op eigen gekozen momenten, zélf invulling geven aan het verbeteren van onze integriteit en weerbaarheid? En hoe houden we daarmee het onderwerp op onze agenda?'


Trainingskit

Een zinvolle aanvulling op de trainingscontainer. Daarom ontwikkelen we op dit moment een trainingspakket dat gebaseerd is op een film met daarin opgenomen een aantal leermomenten. Deze leermomenten zijn voor verschillende doelgroepen te benutten via bijgeleverde werkvormen.


Train-de-trainer

Het pakket wordt volgens het train-de-trainer principe bij bedrijven geïntroduceerd.

Een 'bedrijfstrainer' (bijvoorbeeld HR, PFSO of leidinggevende) kan vervolgens zelf aan de slag, vanuit de behoefte die op dat moment leeft en op een moment dat goed uitkomt.


Instructie

We streven naar eenvoud en laagdrempeligheid. Met de trainingskit moet het makkelijk en fijn werken zijn. Om dat in de vingers te krijgen, geven we een korte workshop van ongeveer 1,5 uur.


Kosten?

Aan de trainingskit en bijbehorende instructie zijn geen kosten verbonden!


Geïnteresseerd? Stuur ons een mail en wij nemen contact op voor een afspraak.

Yorumlar


Yorumlara kapatıldı.
bottom of page