top of page

De meeste mensen deugen, nietwaar?

LEARNINGS INTEGRITEIT


Ondertussen is de drugssmokkel in de haven afhankelijk van hulp van binnenuit, dus van mensen die de begrippen eerlijk en oprecht, zacht uitgedrukt, op een andere manier interpreteren. Maar hoe gebeurt dat? Hoe ontstaat dat? En niet te vergeten, hoe voorkom je dat?

Leren om te kunnen verbeteren

Vanaf begin oktober wordt op deze website een serie eigentijdse learnings aangeboden die vanuit de context van de haven antwoord en verdieping geeft op bovenstaande vragen. Met meer kennis en begrip zijn we immers beter in staat om integer gedrag in onze organisaties te stimuleren en daarmee weer de weerbaarheid tegenover drugscriminelen te vergroten.

drugssmokkel is afhankelijk van mensen die de begrippen eerlijk en oprecht, zacht uitgedrukt, op een andere manier interpreteren.

Wie zijn ‘we’?

De learnings zijn bedoeld voor iedereen die hierin een rol speelt, of het nu is als bedrijf of organisatie, werknemer, HR-specialist, leidinggevende, PFSO-er, etc.

Via infographics, blogs, video/kennisclips, websites en samenvattingen zijn de learnings makkelijk te verwerken, te delen en toe te passen.


Weten hoe het zit

De volgende vragen zullen tijdens de learnings aan de orde komen:

Herkennen

wanneer is gedrag wel/niet integer? - het definiëren van niet-integer gedrag – typeren van integriteitsschendingen


Bewustzijn

hoe ontstaat niet-integer gedrag? – welke mechanismen spelen een rol?


Voorkomen

hoe kan niet-integer gedrag worden voorkomen? ofwel, hoe kan integriteit actief gestimuleerd worden?


Oproep

Mocht je nu al een specifieke vraag of suggestie hebben, die je graag terug wilt zien in een learning, laat het ons vooral weten! info@rotterdamsehavenveiligehaven.nl

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page