top of page

Containertraining voortaan boeken via Deltalinqs Training & Services

TRAINING


Sinds deze zomer zijn de boekingen en de productie van de containertrainingen toekomstbestendig ondergebracht bij Deltalinqs Training & Services. Wat betekent dit concreet?

Achtergrond

De grote belangstelling voor de containertrainingen vroeg om een duurzaam vervolg. Deltalinqs Training & Services is een dochterbedrijf van ondernemersvereniging Deltalinqs, partner in het samenwerkingsverband Integere Haven en heeft ruime ervaring in het trainen en opleiden van haven- en industriemedewerkers. Een logische stap om de training daar onder te brengen.


Inhoud

De huidige training (klik hier naar de inhoud) wordt ongewijzigd voortgezet met de bestaande trainers. Het samenwerkingsverband Integere Haven blijft via een speciale opleidingscommissie verantwoordelijk voor de inhoud van de training en een mogelijk vervolg daarop.


Contact

Met de bedrijven die op de wachtlijst stonden om de trainingscontainer te ontvangen is inmiddels contact geweest. Nieuwe belangstellenden kunnen zich rechtstreeks melden bij Deltalinqs Training & Services. Dit kan door contact op te nemen met coördinator Rob Mutsaers:


T 010-310 7910

M 06-55 40 53 26

E mutsaers@deltalinqstraining.nl

W www.deltalinqstraining.nl (ook voor het overige trainingsaanbod)

댓글


댓글 작성이 차단되었습니다.
bottom of page