top of page

Belangstelling havenbedrijven voor trainingscontainer. Doe ook mee!

TRAINING / EVENT


Drugssmokkel kan alleen plaatsvinden met hulp van insiders. Ronselaars zijn daarom dagelijks actief om die hulptroepen te werven. Ze gaan daarbij uiterst geraffineerd te werk; je moet het eigenlijk meemaken om dat goed te begrijpen.

training

Daarom is in een speciale training ontwikkeld. Met behulp van 360° videotechniek ervaar je via een VR-bril heel realistisch hoe de ronselaar te werk gaat. In de bijbehorende workshop leer je op basis van die ervaring hoe je de ronselaar buiten je deur houdt.

on tour

Met deze training gaan we na de zomer langs bedrijven in de haven. In onze container is alles in huis voor een onvergetelijke experience en hopelijk een les voor het leven. De setting is informeel en geeft een mooie kans om met een kop koffie (van de Heilige Boontjes) ervaringen uit te wisselen, waar we weer verder mee kunnen.


tijdsduur en doelgroep

In de container kunnen op veilige afstand 10 mensen tegelijk de training van ongeveer 1 uur volgen. De training is met name interessant voor mensen die interessant zijn voor ronselaars: beveiliging, transport, administratie, planning, HR, IT.

ook naar jouw bedrijf?

Inmiddels heeft zich al een flink aantal bedrijven aangemeld! Als jij het ook waardevol vindt om de trainingscontainer op jouw bedrijf te verwelkomen, meld je dan hier aan.

Wij nemen dan contact op om te bespreken wat mogelijk is.

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page