top of page

Wie drugsgeld accepteert, betaalt een hoge prijs.

SIGNALEN


Criminelen zoeken steeds harder naar hulptroepen in de haven en willen daar fors voor betalen. Voor het uitlenen van toegangspassen, het apart zetten van containers of bijvoorbeeld het meenemen van ‘uithalers’ in de kofferbak, worden grote bedragen geboden.

Maar wie eenmaal geld aanneemt van een drugscrimineel, is de klos! Je bent namelijk een belangrijke sleutel binnen zijn organisatie en hij zal je altijd blijven inzetten.

Stoppen of weglopen is er niet meer bij; ze zullen je altijd weten te vinden! Daarbij kennen ze geen grenzen. Hoever ze daarbij gaan kun je lezen in dit artikel. Lees ook artikel in het AD.

Voor het uitlenen van toegangspassen, het apart zetten van containers of het meenemen van ‘uithalers’ in de kofferbak, worden forse bedragen geboden.

ronselen van medewerkers

Douane en Politie merken dat criminele organisaties steeds actiever en slimmer aan het ronselen zijn. Pas op voor ongewone aandacht van vreemden of vage kennissen. Vragen over je werk of over je persoonlijke leven en/of financiële situatie kunnen verdacht zijn:


- in de sportschool

- op social media

- langs de lijn

- in de kantine

- tijdens het uitgaan


Wees alert én voorzichtig, je ontsnapt nooit aan en drugscrimineel.

Meld verdachte aandacht bij je werkgever, Douane of Politie.

コメント


コメント機能がオフになっています。
bottom of page