Trainingscontainer dit najaar langs bedrijven in de haven

TRAINING / EVENT


Drugssmokkel kan alleen plaatsvinden met hulp van insiders. Ronselaars zijn daarom dagelijks actief om die hulptroepen in de haven te werven. Ze gaan daarbij uiterst geraffineerd te werk; je moet het eigenlijk een keer meemaken om dat goed te voelen en te begrijpen.

training

Om die reden is een speciale training ontwikkeld. Met behulp van 360° videotechniek ervaar je via een VR-bril heel realistisch hoe de ronselaar te werk gaat. In de bijbehorende workshop leer je op basis van die ervaring hoe je de ronselaar buiten je deur houdt.

on tour

Met deze training gaan we na de zomer bedrijven in de haven bezoeken. In onze container is alles in huis voor een onvergetelijke ervaring en hopelijk een les voor het leven.

De setting is informeel en geeft een mooie kans om met een kop koffie ervaringen uit te wisselen, waar we weer verder mee kunnen.


tijdsduur en doelgroep

In de container kunnen op veilige afstand 10 mensen tegelijk de training van ongeveer 1 uur volgen. De training is met name interessant voor mensen die interessant zijn voor ronselaars: beveiliging, transport, administratie, planning, HR, IT.

naar jouw bedrijf?

Als je het waardevol vindt om de trainingscontainer op jouw bedrijf te ontvangen, stuur dan ons dan een mail. Wij nemen dan contact op om te bespreken hoe we dat kunnen regelen!

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en belangrijke activiteiten.

© 2019 Rotterdamse Haven Veilige Haven